maanantai 2. tammikuuta 2012

Uuden vuoden lupaus

Lupaan pitää itsestäni parempaa huolta;
syödä hyvin, valita puhtaampia ja terveellisempiä elintarvikkeita, hikoilla säännöllisesti (ei tuskasta vaan urheilun nautinnosta), varata aikaa riittävälle unelle, osoittaa läheisilleni, että he ovat minulle tärkeitä ja nauraa joka päivä, elämää ei pidä ottaa liian vakavasti.

Nämä viisaat sanat otin talteen jo vuosi sitten Stockmannin mainoslehtisestä. Ja oikeastaan kaikki muu on toteutunut edes suht hyvin, paitsi tuo liikuntaosio. Ostinhan viime helmikuussa kymppikortin jumppaan mutta siitä taitaa olla vielä yhdeksän kertaa käyttämättä. No, nyt on taskussa jäsenyys kuntosalille. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Nyt on kuitenkin pitkästä aikaa myös sellainen olo, että kyllä liikuntapuolikin lähtee lutviutumaan.

Blogiakin olen yrittänyt aloitella jo ainakin kerran aikaisemmin reilu vuosi takaperin yli vuoden suunnittelun jälkeen. Jäi siihen yhteen aloituspostaukseen. Vuodenvaihde saa kuitenkin aina niin toiveikkaalle tuulelle, että päätin antaa toisen mahdollisuuden tällekin harrastukselle. Eli tästä lähtee ja toivottavasti ei tähän jää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti